Σε όλο το ματς στο γήπεδο υπήρξε μόνο μια ομάδα και αυτή ήταν ο Παναθηναϊκός. Το τελικό 2-1 μόνο παραπλανητικό μπορεί να χαρακτηριστεί καθώς θα μπορούσε πολύ εύκολα να ήταν 5-0. 

Screen Shot 2014-02-10 at 12.03.28 AM

Η ομάδα μπήκε με μάτι που «γυάλιζε» στο ματς, έψαξε από νωρίς το γκολ, είχε εξαιρετικό passing game και τρομερή ενέργεια στο παιχνίδι της και δεκάδες τρόπους για να απειλήσει απέναντι σε ένα αντίπαλο ο οποίος αναγκαστικά περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, δεν κατάφερε να κυκλοφορήσει τη μπάλα σε καμία στιγμή του 90λεπτου, ενώ είχε μιάμιση τελική προσπάθεια σε όλο το ματς…

Οι «πράσινοι» με Ζέκα και Ατζαγκούν σε σπουδαίο βράδυ, βρήκαν δίχτυα τελικά στο 47′ με τον Τριανταφυλλόπουλο να σκοράρει με το κεφάλι και  10 λεπτά αργότερα καθάρισαν το ματς με τη «φωτοβολίδα» του Νάνο.

Στο 32′ ο Κατσουράνης τραβά πεντακάθαρα μέσα στην περιοχή τον Σίλντενφελντ, τον «γκρεμίζει» αλλά ο  Στυλιάρας δεν το… είδε και στο 56′ ύστερα από υπόδειξη του επόπτη αποβάλλει τον Κατσουράνη ο οποίος αρχικά κρατάει και στη συνέχεια σπρώχνει τον Μπεργκ ο οποίος βγαίνει μόνος του απέναντι από τον Γλύκο. Μιλάμε για τον ορισμό της αποβολής!

Αστειότητες από τον προπονητή του μΠαοκ Στέφενς, ο οποίος στις δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα αντί να πει την αλήθεια επικαλέστηκε τη διαιτησία για την ήττα. Δεν είπε τίποτα για τη τραγική εικόνα της ομάδας του και δήλωσε ότι καταλαβαίνει τους παίχτες του διότι φοβήθηκαν! να παίξουν ποδόσφαιρο από τη μη υπόδειξη ενός οφσάϊντ στο πρώτο λεπτό!!! Μιλάμε για πολύ μαλάκα κύριο…