Από όσα είπε live στην τηλεόρασή του, κρατάω 2 παπαριές που είπε:

1. «Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να γεμίσει γήπεδο 40-45.000 θέσεων αυτή την εποχή, είναι πολυτέλεια»

2. «Δεν θυμάμαι πια ήταν η διοίκηση του Παναθηναϊκού όταν υπογράφτηκαν οι συμφωνίες για τον Βοτανικό, έλειπα στο εξωτερικό»

Αλαφούζο, καλά θα κάνεις να προσέχεις τι λες, η ανοχή προς το πρόσωπό σου δεν θα είναι αιώνια! Μας έσωσες το καλοκαίρι, να το δεχτώ (αν και αμφιβάλλω), αλλά αυτό δεν σου επιτρέπει να παίζεις με τον Παναθηναϊκό και να λες μαλακίες!

Άντε, γιατί από την πολύ στήριξη στο τέλος θα μας περάσει και για μαλάκες!

 

Αν είναι να φτιάξεις μια νέα Λεωφόρο μόνο και μόνο για να κάνει την χάρη στους φίλους σου ή επειδή χρωστάς κάτι κάπου, καλύτερα να μείνουμε με την παλιά! Που και την ξέρουμε, και την αγαπάμε, και έχουμε ζήσει μαζί της 90 χρόνια… ποιος ο λόγος να μετακομίζουμε χωρίς ουσιαστικό αντάλλαγμα;

Στον Βοτανικό θα πάμε μόνο όταν φτιαχτεί ένα γήπεδο πραγματικό στολίδι, αντάξιο της ιστορίας της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα:

– Αντάξιο του Καλαφάτη, του Νικολαϊδη, του Πανουργιά, του Μαντζεβελάκη, των πολυμετοχικών… όχι αντάξιο του φίλου σου, που σου «χάρισε» την ΠΑΕ!

– Αντάξιο του Μεσσάρη, του Δομάζου, του Σαραβάκου, του Ζάετς, του Βαζέχα, του Σισέ, του Ζιλμπέρτο… όχι αντάξιο των Βυντροσπυρόπουλων και των τζαμπατζήδων που μάζεψες!

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

Αν όχι, αποχώρησε ήρεμα πριν καταστρέψεις ανεπανόρθωτα τον Παναθηναϊκό και υποθηκεύσεις το μέλλον του!

 

Και για να πάμε και στη δεύτερη μαλακία που ξεστόμισες:

Το ποιος υπέγραφε για λογαριασμό της ΠΑΕ τις ληστρικές συμφωνίες με τον Δήμο και τους φίλους του, το ξέρεις πολύ καλά… έχει ονοματεπώνυμο, και λέγεται Γιάννης Βαρδινογιάννης! Πρόεδρος της ΓΗΠΕΛ, μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, και αυτός που πανηγύριζε όταν ψηφίστηκε ο νόμος Μπιρμπίλη… ναι μωρέ, αυτός που εσύ αποκαλείς (σωστά) έκτρωμα! Είναι ο ίδιος που σου «χάρισε» την ΠΑΕ, με άγνωστο (ακόμα) αντίτιμο!

 

ΥΓ. Μιας και έλειπες στο εξωτερικό και έχεις κενά μνήμης, να σου θυμίσω ότι την διετία 2008-2010, όταν στον Παναθηναϊκό έπαιζαν παικταράδες παγκόσμιου βεληνεκούς και ο κόσμος είχε καύλα και όραμα, μόνο τα διαρκείας ήταν 25 και 30.000! Για να μην αναφέρω πόσες φορές γέμισε το ξενέρωτο ΟΑΚΑ…