Όχι Σπυράκο δεν τα λες καλά… Ούτε 5 ματς διάλεξε ούτε 1, ούτε 51! Ούτε στη Ρεάλ δεν μπορούν να ξεπεράσουν τα όσα έγιναν στον τελικό του Λονδίνου και βλέπουν τον Σπανούλη και αλλάζουν στενό όπως γράφεις στο γελοίο σχόλιο σου για την ήττα της βασίλισσας στο Κάουνας. 

Ετοιμάσου για κωλοτούμπα Σπύρο...

Ετοιμάσου για κωλοτούμπα Σπύρο…

Ούτε φυσικά οι Ισπανοί θεωρούν πιο πιθανό να επιβληθούν του ψευτοπρωταθλητή σε μια σειρά 5 αγώνων με πλεονέκτημα έδρας παρά σε ένα ματς μια και έξω, όπως πολύ άστοχα και προπαγανδίστικα γράφεις. Ποιο είναι δηλαδή το ματς μια κι έξω ρε?

Έκατσαν δηλαδή στο τεχνικό τιμ της Ρεάλ και ανέλυσαν τον φετινό γαύρο, ξετύλιξαν το κουβάρι και… κατέληξαν: Θα περάσει την ΤΣΣΚΑ με μειονέκτημα, θα περάσει και στον ημιτελικό την Αρμάνι που τον ξεκώλιασε με 30 πόντους στο ίδιο γήπεδο πριν 2 μήνες και πανικοβλήθηκαν από τώρα τι θα γίνει στο τελικό ε? Οπότε αφού τα «ζυγίσανε» πήγανε και χάσανε από τη Ζαλγκίρις για να μην ξαναχάσουν στο τελικό! Ποιον κοροϊδεύεις ρε στημένε? 

Το μόνο σωστό στις πίπες που έγραψες είναι η τελευταία παράγραφος:

…Ο Ολυμπιακός πρέπει να νιώθει προσβεβλημένος που η Ρεάλ τον διάλεξε και θεωρεί ότι θα τον αποκλείσει. Είναι υποτιμητικό για τον Πρωταθλητή Ευρώπης να τον επιλέγουν και ο Σπανούλης με τους συμπαίκτες του είναι υποχρεωμένοι να δώσουν τα πάντα για να απαντήσουν…

Λείπει μόνο μία παρατήρηση στο τέλος. Ότι απλά δεν μπορούν καράφλα μου και αυτό ευτυχώς θα φανεί/αποδειχτεί άμεσα όπως και ότι το «σχολιάκι» σου είναι για τα μπάζα.

Περαστικά, καλή μεγάλη εβδομάδα και απόλαυσέ το!

 

Advertisements