Ο έφορος του τμήματος ποδηλασίας αλλά και ποδηλάτης του Συλλόγου Γιώργος Φωκάς, ξεβρακώνει τον νυν Δήμαρχο για τις «αγνές» προθέσεις του, τις μεθόδους προσέγγισης του, την (μετά την εκλογή του) «εξαφάνιση» του και του εύχεται ολόψυχα καλή ξεκούραση!

Ο έφορος του τμήματος ποδηλασίας αλλά και ποδηλάτης του συλλόγου, Γιώργος Φωκάς

O Γιώργος Φωκάς στον 35ο Γύρο Θυσίας που διεξήχθη πέρσι στη Πάτρα

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Φωκά:

Αγαπητέ Γιωργάκη Καμίνη…

Δεν θα ξεχάσω, ότι πριν εκλεγείς Δήμαρχος, έβαλες μία ευγενέστατη κυρία να με καλέσει στο τηλ. το οποίο βρήκε πάνω σε φυλλάδιο που είχα φτιάξει και μοιράσει ο ίδιος, προσπαθώντας να αναπτύξω το ποδηλατικό τμήμα. Μου είχε πει μάλιστα ότι “ο κύριος Καμίνης ενδιαφέρεται πάρα πολύ να μιλήσετε από κοντά, προκειμένου να δούμε τι μπορεί να γίνει, με την ποδηλασία και τους ποδηλατόδρομους στην Αθήνα…”, γνωρίζοντας μάλιστα σε πoια ομάδα ανήκω, διότι το φυλλάδιο που είχες στα χέρια σου έγραφε “Ακαδημίες ποδηλασίας Παναθηναϊκού”.

Δεν ξεχνάω επίσης, ότι μετά την εκλογή σου, δεν σήκωνες τηλέφωνο…. Tι είπα, εεε;;;

Παρατηρώ τώρα, ότι τον τελευταίο καιρό εκτός από τις “ανακυκλώσιμες” κουβέντες σου, τις οποίες βαρέθηκε ο κόσμος (μόνο εσύ δεν το έχεις πάρει χαμπάρι), έχεις δώσει εντολή να φτιαχτούν οι δρόμοι ή κατάλαβα λάθος; Μπερδεύτηκες και έστρωσες στην αρχή της Αλεξάνδρας;

Όπως και να έχει, ήρθε η ώρα να ξεκουραστείς τώρα, μιας και έκανες τόσα για την Αθήνα. Κάτσε και απόλαυσε την συνέχεια του έργου σου από την τηλεόραση, αλλά μην στραβώσεις αν τα πράγματα αλλάξουν προς το καλύτερο. Βλέπεις υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι μπορούν να ανατρέψουν τα πάντα με την όρεξη που έχουν.

Λέγονται “Παναθηναϊκό Κίνημα” και έχουν στόχους που υλοποιούνται.

Θα τους βρεις μπροστά σου… μην αγχώνεσαι όμως… δεν θέλουν να σου γκρεμίσουν το σπίτι!!! Σου εύχομαι ολόψυχα, καλή ξεκούραση!

Γήπεδο ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ!!!

 

Advertisements