ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ-ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ

ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ, ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ

ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΩ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΩ

ΕΤΣΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΜΙΚΡΟ…

Ο ιδιοκτήτης του Απόλλωνα Σμύρνης μιλώντας χτες στη ΔΙΚΗ του ΣΚΑΪ συνέχισε το αποκαλυπτικό στριπτίζ του περίγελου και καταφέρθηκε με σκληρά λόγια για την ΕΠΟ, τα παραρτήματα του κανακάρη της και με άκρως ειρωνικό τρόπο αναφέρθηκε στα μαγικά αποτελέσματα που γίνονται ξαφνικά στο πρωτάθλημα της Κλίκας, όπως για παράδειγμα το πρόσφατο 0-3 της Βέροιας επί της Καλλονής.

Μεταξύ άλλων ανέφερε λοιπόν:

Για το διπλό της Βέροιας στο ΟΑΚΑ και για το αν κινδυνεύει η Καλλονή μετά από αυτό το αποτέλεσμα…

«Η Καλλονή θα έχει άλλες άκρες. Ο κύριος Ματζουράκης είπε μια καλή κουβέντα: “Δεν ήμασταν στην πρίζα”. Πολλές ομάδες επιλεκτικά βγαίνουν από την πρίζα. Εύχομαι οι αντίπαλοί μου στο πρωτάθλημα να μην βγουν από την πρίζα. Να μείνουν καλωδιομένες. Θα μπορούσα να παρακαλέσω ομάδες να βγουν από την πρίζα. Δεν γίνεται να κερδίζουμε τον Αστέρα Τρίπολης και τον Ατρόμητο, όπως ο Λεβαδειακός λες και πάει για Ευρώπη. Είναι αδικημένος ο Κομπότης. Έπρεπε να είναι Γιουρόπα Λιγκ. Τους ξεφτιλίζει. Είναι κανονισμένα όλα. Δεν είμαστε μαλάκες».

Για τα «προβλήματα» της μαμάς ΕΠΟ και του χαϊδεμένου αφεντικού της Λίγδας…

«Όσων οι ομάδες δεν χρωστάνε, δεν έχουν πλαστές ενημερότητες, δεν τους κρατάει από τα… ούμπαλα η ΕΠΟ θέλουν να τις διώξουν. Δεν μπορούν να τους πιέσουν. Όλες οι ομάδες που είναι παραρτήματα του μεγάλου, κανονίζονται και φτιάχνονται. Ο Ολυμπιακός ελέγχει 3-4 ομάδες στο πρωτάθλημα. Αυτές οι ομάδες ευνοούνται από διαιτησίες. Ο Πλατανιάς είναι συμπαθής ομάδα αγωνιστικά, είναι μετά τον Ολυμπιακό σε κίτρινες, σε αποβολές αντιπάλων κτλ. Αυτές οι ομάδες έχουν άλλη μεταχείριση. Συνεννοούνται και η μια βοηθάει την άλλη. Καλά τα είπε ο κύριος Κωστούλας. Δεν έχουμε τίποτα κοινό με αυτούς. Η ΕΠΟ σφυρίζει αδιάφορα για να μην πω ότι βολεύεται. Ο κύριος Μώραλης θέλει αποδείξεις λες και είμαστε περίπτερο».

Για τη διοίκηση του προέδρου της κ. Σαρρή…

«Ο κύριος Σαρρής έδειξε άσχετος με το αντικείμενο. Η συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε έδειξε πως δεν διοικεί αυτός ο άνθρωπος»

 

Advertisements