Αν έπαιζες με άλλη ομάδα το πιθανότερο είναι να τα «βρήσκατε» και να γράφανε σήμερα οι στημένοι υποτακτικοί του εκτρώματος που λέγεται Ελληνικό ποδόσφαιρο, για τη ψυχή του θεού του πολέμου, για φανέλες, ιστορίες κλπ… Δυστυχώς για σένα όμως αντιμετώπιζες τον Σύλλογο που δεν υποτάσσεται ποτέ και από κανέναν και έχει διδάξει/αποδείξει επανειλημμένως στο παρελθόν ήθος και αξίες που δεν μπαίνουν σε αυτή τη λογική, αλλά σε ΑΥΤΗ…

Screen Shot 2014-03-09 at 11.41.41 AM

Στη λογική δηλαδή που πριν λίγα χρόνια (2007) σε ένα αδιάφορο παιχνίδι για μας στη Λειβαδιά τη τελευταία αγωνιστική παίξαμε για την ιστορία μας και δεν διαλέξαμε αν θα υποβιβαστεί ο Ηρακλής, η Καλαμαριά ή η Κέρκυρα. Στη λογική που αρκετά χρόνια πίσω (1983) και ενώ το Πρωτάθλημα θα κατέληγε στον περίγελο όταν αντιμετωπίσαμε τη Λάρισα 2-3 αγωνιστικές πριν το τέλος (που ήταν 1 βαθμό πίσω του) παίξαμε πάλι για την ιστορία μας και επικρατήσαμε με 2-1, αδιαφορώντας για τα υπόλοιπα.

Εσύ Άρη δεν μπήκες ποτέ ιστορικά σε αυτή τη λογική και προτίμησες την… πεπατημένη των Ελληνικών Συλλόγων. Όταν για παράδειγμα αντιμετώπιζες τη τελευταία αγωνιστική στο Χαριλάου την ομάδα ντροπή του αθλητισμού άνοιξες φαρδιά πλατιά τα πόδια σου, έχασες με 1-5, χάρισες άλλο ένα κλεμμένο τίτλο στους ξεφτιλισμένους και ταυτόχρονα ανέβηκες στο άρμα του για πολλά χρόνια. Δεν θα άλλαζε κάτι σε σχέση με το χτεσινό ματς, αν δεν γελιοποιόσουνα τότε (και το πρωτάθλημα το παίρναμε εμείς) αλλά σίγουρα δεν θα γραφόταν αυτή εδώ η παράγραφος… Με τις υγείες σου σκουλικαντέρα, καλοχώνευτα και τα 4!

 

Advertisements