Να ακολουθήσουν το παράδειγμα του κοπρολάγνου κάλεσε τις Ελληνικές ομάδες ο Πλατινί, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη χώρα μας, ενώ ευχήθηκε τα καλύτερα και στις μαλαματίνες! Δεν περίμενα προσωπικά κάτι περισσότερο από τον τζιτζιφιόγκο Γάλλο, ο οποίος το μόνο που τον ενδιαφέρει προφανώς είναι τα φράγκα που θα μαζέψει σαν επαίτης από τους εκάστοτε επιχειρηματίες ανά την Ευρώπη για να χρυσώνει το βρώμικο προϊόν που έχει φτιάξει αυτός και το σινάφι του.

Θυμάμαι πριν 2-3 χρόνια ρε παπάρα, όταν είχες πάει στη Κύπρο για το συνέδριο της UEFA και έστειλες μήνυμα για τη προσπάθεια που δίνει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για την αντιμετώπιση των στημένων αγώνων. Στις δηλώσεις σου τότε είχες αναφέρει μεταξύ άλλων: «… Σε όλες τις Ομοσπονδίες-μέλη της UEFA υπάρχει υπεύθυνο άτομο, το οποίο αποτελεί τον σύνδεσμο με την UEFA και υποβάλει τις εκθέσεις του ανά τακτά διαστήματα ή όποτε υπάρχει κάποια σημαντική εξέλιξη. Δεν είμαστε όμως ούτε εισαγγελείς ούτε αστυνομία. Έχουμε στη διάθεση μας το σύστημα του εντοπισμού και συνεργαζόμαστε με τις κρατικές υπηρεσίες κάθε χώρας. Η αποστολή της κάθε Ομοσπονδίας σταματά μέχρι τις πειθαρχικές κυρώσεις…».

Λοιπόν Μισέλ, προφανώς κανείς εδώ δεν περιμένει να κάνεις κάτι. Αλλά τουλάχιστον κόψε το στυλάκι ότι προσπαθείς, τουλάχιστον για την Ελλάδα. Αυτά που γίνονται εδώ και τόσα χρόνια στο Ελληνικό ποδόσφαιρο τα βλέπουν και οι τυφλοί και όταν είχες έρθει εδώ πρόπερσι με τα σκάνδαλα για τα στημένα στα πολύ φόρτε τους, αντί να «τραμπουκίσεις» τους υπεύθυνους και αρμόδιους για το ερυθρόλευκο έκτρωμα πήγες για καφέ με τον Πιλάβιο και τον Νικητιάδη και έδινες σημαιάκια της UEFA στον ΓΑΠ.

Μπορείς να απαντήσεις στις παρακάτω 6 ερωτήσεις, ρε λαμόγιο?

  1. Από τότε (2011) με ποιον «συνεργάστηκες» δηλαδή στην Ελλάδα?
  2. Ποιο είναι το «υπεύθυνο» άτομο της UEFA που αποτελεί τον εδώ σύνδεσμο σου?
  3. Αυτός ο «σύνδεσμος» δεν σου ανέφερε τα τελευταία 3-4 χρόνια τίποτα σημαντικό που να αφορά στημένα?
  4. Με ποιες  κρατικές υπηρεσίες ή ομοσπονδίες «μίλαγε» το σύστημα του εντοπισμού σου?
  5. Όταν έλεγες ότι: «… Η αποστολή της κάθε Ομοσπονδίας σταματά μέχρι τις πειθαρχικές κυρώσεις…», εννοούσες την ΕΠΟ π.χ. και μετά αναλαμβάνει η UEFA? – Εδώ γελάμε!
  6. Ή μήπως εννοούσες ρε απατεωνίσκο, ότι η ΕΠΟ μετά τις υποδείξεις των συνδέσμων/συστημάτων εντοπισμού και λοιπές παπαριές θα τιμωρούσαν τους υπεύθυνους για τη σαπίλα του πιο στημένου πρωταθλήματος του πλανήτη? – Εδώ γελάμε περισσότερο!

Τώρα που ξαναήρθες συναντιέσαι με Σαμαρά, Σαρρή, Πόλντο και μιλάς για πρόοδο της Ελλάδας για παραδείγματα και κάτι άλλα κουλά, όταν στα γήπεδα δεν πατάει πλέον άνθρωπος? Πόσο στημένος είσαι εσύ στο βωμό των χρημάτων ρε τεχνοκράτη τσαρλατάνε? Πόσο? Στα παπάρια σου οκ, αλλά το ξεφτιλίζεις το θέμα όταν την ομάδα ντροπή του αθλητισμού για κάθε νοήμονα Έλληνα φίλαθλο, έρχεται ο πρόεδρος της UEFΑ και τη χαρακτηρίζει παράδειγμα! Το σωματείο της ντροπής έχει διαλύσει κάθε έννοια αθλητικής άμιλλας και εσύ μας λες φούμαρα για financial fair play ρε παπαράκο???

Τράβα και γαμήσου ρε Μισέλ στη τελική και πες αλλού τις πίπες σου. 

ΥΓ. Δε θα ξεχάσω ποτέ ρε θεατρίνε, πως πανηγύριζες στο τελικό του Χέϊζελ το γκολ με το Παπουτσέλιο πέναλτυ, λίγες ώρες μετά με το θάνατο δεκάδων φίλων της Γιούβε. Όση μπάλα ήξερες τόσο καραγκιόζης αποδείχτηκες στα υπόλοιπα Μισέλ.

 

Advertisements