Η ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ με την ώθηση της Θ.13 που δημιούργησε κολασμένη ατμόσφαιρα πήρε μία υπερπολύτιμη νίκη, επικρατώντας 3-2 σετ επί της αεκ για τη 14η αγωνιστική της Α1. Με άλλη μία κατάθεση ψυχής η παίχτες του Γιάννη Καλμαζίδη κατάφεραν να γεμίσουν χαρά όσους βρέθηκαν στη Κυψέλη.
Screen Shot 2014-01-24 at 11.34.15 PM
Τα χάλια του εκτρώματος του Λάϊου έδωσαν την θέση τους σε μία Ο-ΜΑ-ΔΑ η οποία πλέον έχει ψυχολογία και δεν κάνει ξαφνικά συνεχόμενα τραγικά λάθη, βγάζει δύναμη και ψυχή στα κρίσιμα σημεία και όχι κρίσεις πανικού, δικαιώνοντας και τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη που στις αρχές της χρονιάς έλεγαν ότι το φετινό ρόστερ είναι αρκετά πιο ποιοτικό απ’ το περσινό. Επιτέλους το βλέπουμε ΚΑΙ εμείς!
Mε την τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα λοιπόν, σε ένα ματς που κράτησε 3 ώρες!, οι πράσινοι πήραν 2 πόντους και ξεκόλησαν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και από τη τελευταία θέση της βαθμολογίας. Με κορυφαίους και πρώτους σκόρερς τους Μπέλο και Γκάλιτς και όπλο τα 20 μπλοκ η Ο-ΜΑ-ΔΑ μας βλέπει με άλλο μάτι πλέον τη συνέχεια.
Τα σετ: 3-2 (27-29, 25-22, 27-25, 29-31, 20-18)
Επόμενο ματς πάλι στην Κυψέλη με τον μπάοκ, σε 2 εβδομάδες. Πάμε για τη τέταρτη συνεχόμενη νίκη, η οποία αν επιτευχθεί ενδέχεται να προσπεράσουμε και 1-2 ομάδες ακόμα στη βαθμολογία. ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!!
Advertisements