Πέντε λεπτά χρειάστηκε να περάσουν για να πετύχει ο Μάρκους Μπεργκ το πρώτο του γκολ με το «τριφύλλι». Στο 65′ λοιπόν και μετά από όμορφη ασίστ του Μαρινάκη από τα δεξιά, ο Σουηδός προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας τον προσωπικό του λογαριασμό και τελειώνοντας ταυτόχρονα την υπόθεση νίκη, καθώς έκανε το 2-0 και ο Παναιτωλικός αγωνιζόταν με 10 παίχτες, μετά την αποβολή του (πάντα ανόητου και ψευτοτσαμπουκά χωρίς λόγο) Δάρλα.

Screen Shot 2013-08-18 at 11.20.07 PM

Ουσιαστικά μετά την αποβολή, η ομάδα κυριάρχησε στο παιχνίδι και διατήρησε εύκολα την κατοχή της μπάλας. Η επιθετική και όχι παθητική άμυνα του Αναστασίου έγινε πολύ πιο δημιουργική με το αριθμητικό πλεονέκτημα, με την ομάδα να έχει κάποιες ευκαιρίες όπως στο 68′ όταν από την ωραία συνεργασία, η μπάλα κατέληξε στον Μπαϊράμι, αλλά το σουτ ήταν άστοχο. Λίγο αργότερα ο Μπεργκ ύστερα από κάθετη μπαλιά από τον άξονα και ωραία κίνηση βρήκε πάλι δίχτυα, αλλά βρισκόταν σε θέση οφσάϊντ.

Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Μπαϊράμι και Μπεργκ οι καλύτεροι του Παναθηναϊκού. Πάρτυ της 13 τώρα στη Λεωφόρο και επόμενο ματς στη Ν. Σμύρνη.

 

Advertisements