Δημήτρης Γιαννακόπουλος…

Αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, με φανατικούς «οπαδούς» αλλά και «εχθρούς» ανάμεσα στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Όπως και όλες τις ισχυρές προσωπικότητες, είτε τις αγαπάς είτε τις μισείς, αλλά πολύ δύσκολα αδιαφορείς…

Δεν έχει κλείσει ούτε χρόνο στα διοικητικά της ΚΑΕ, αλλά εδώ και αρκετά χρόνια πλέον μας «απασχολεί» με οποιονδήποτε τρόπο:

Πότε για το ξύλο με τον Ράτζα, πότε για τις αρθρογραφίες του στους greenwebfans, πότε για τα εξώδικα σε οπαδούς, πότε με τα έργα και ημέρες της εφημερίδας του.

Εκεί μάλιστα το παράκανε στα πήγαινε-έλα. Υπήρξαν μέρες που δεν ξεχώριζες την Πράσινη από το Ντέρτι:

Πολέμησε τον Βαρδινογιάννη και στήριξε την ΠΕΚ αρχικά, αλλά όλο αυτό εξελίχτηκε σε βρόμικο πόλεμο σε Βγενόπουλο-Πατέρα στη συνέχεια. Με στήριξη σε ΙΒΒ και προμοτάρισμα στα παραμύθια της Χαλιμάς του Τσάκα και των ψευτοπριγκίπων του, μέχρι στήριξη σε Γόντικα-Αλαφούζο.

Έκραξε άγρια τον Γκόντζο αρχικά με 16σέλιδο αφιέρωμα μάλιστα, αλλά η κατάληξη ήταν η αποθέωσή του με δηλώσεις του και πρόσληψή του σε site του αργότερα.

Ακόμα και το δημιούργημα της οικογένειάς του δεν ξέφυγε, με το αλήστου μνήμης «πετάξτε τις φανέλλες» ή το πέσιμο στον θείο του σε συνέντευξη τύπου.

Ήξεις-αφίξεις λοιπόν από τον ηγέτη της ΚΑΕ λοιπόν, πότε κρύο πότε ζέστη για τον κόσμο του Παναθηναϊκού

 

Τους τελευταίους μήνες όμως, αρχίζει και μοιάζει όλο και πιο πολύ στον διοικητικό ηγέτη που όλοι λατρέψαμε (έστω, οι περισσότεροι), τον Νικόλα Πατέρα! Και ας τον βρίζει μέσα από την εφημερίδα του, κι ας ήταν από τους πρωτεργάτες της παραίτησής του από την Προεδρία τον Μάιο του 2010 και της διάλυσης της πολυμετοχικότητας.

 

Υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό με τη θέρμη και τον τσαμπουκά που αρμόζει σε πραγματικούς ηγέτες, όπως ακριβώς έκανε και ο Νικόλας Πατέρας (και ο πατέρας και ο θείος του φυσικά…), όπως ΠΟΤΕ δεν έκανε ο «αγαπημένος» του πλέον (για λόγο ανεξήγητο), Ιωάννης Βαρδινογιάννης…

Κρίμα, πραγματικά πολύ κρίμα που δεν έχουμε αυτό το δίδυμο στην ηγεσία των ΠΑΕ & ΚΑΕ… Όλα θα ήταν πολύ διαφορετικά και πιο όμορφα αν τα είχαν βρει…

Advertisements